Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus meldt zich in de zomer voor PSV-duo

Laatste update:

Liverpool staat op het punt een van zijn grootste talenten langer vast te leggen. Jordon Ibe werd vroegtijdig teruggehaald van een verhuurperiode bij Derby County en maakte maandag tegen Newcastle United zijn rentree, na een knieblessure. Ondertussen is er gesproken over een nieuw contract en de negentienjarige Ibe kan op korte termijn zijn handtekening zetten onder een verbintenis voor liefst vijf seizoenen. (Daily Mail)

Juventus meldt zich na dit seizoen wellicht in Eindhoven. De club uit Turijn heeft de verrichtingen van de aanstaand kampioen van Nederland het hele seizoen gevolgd en is geboeid geraakt door middenvelder en aanvoerder Georginio Wijnaldum en linksachter Jetro Willems. Juventus overweegt dan ook om met een miljoenenbod aan te kloppen bij PSV. Wijnaldum heeft een contract tot 2018; de verbintenis van Willems loopt een jaar eerder af. (RAI)

Borussia Dortmund heeft de kans laten lopen Patrick Herrmann in te lijven. De rappe vleugelspits had afgelopen weekend met twee assists een belangrijke bijdrage in de 3-1 zege die Borussia Mönchengladbach boekte op BVB, terwijl hij in het verleden aangeboden werd in Dortmund. Trainer Jürgen Klopp zou echter hebben laten weten dat hij geen belangstelling had voor de 24-jarige aanvaller van die Fohlen. (BILD)

Kevin Kuranyi wil graag bij Dynamo Moskou blijven. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis in Rusland, maar is er naar eigen zeggen nog niet klaar. “Er valt niet veel over te zeggen, want ik heb nog geen nieuws. We onderhandelen, maar er is nog geen akkoord bereikt. Ik wil graag blijven, heel graag. Maar de club heeft hier ook een stem in”, zegt de Duitser, die circa zes miljoen euro per jaar verdient. (Sovsport)

Wie zou het niveau van Juventus aankunnen?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
6
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
14
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties