Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus praat met gevolg van zeer dure aanvaller

Laatste update:

De defensie van Internazionale krijgt mogelijk een Turks tintje. Semih Kaya van Galatasaray wordt al tijden in verband gebracht met i Nerazzurri en ook Caner Erkin van Fenerbahce kan naar Milaan. “Ik kan er nu niets over zeggen, maar ik weet niet wat er in januari gaat gebeuren. Aan het einde van het seizoen is hij sowieso transfervrij”, zegt zaakwaarnemer Batur Altiparmak geheimzinnig. (Sky Italia)

Juventus is in gesprek getreden met de zaakwaarnemer van Ezequiel Lavezzi. Hoewel de aanvaller geen vaste klant is in de basis van Paris Saint-Germain, is hij extreem duur en dat maakt de onderhandelingen bijzonder lastig. Juventus heeft ook een oogje op Gonzalo Higuaín, maar die is zo mogelijk nog duurder. Lavezzi wordt overigens ook genoemd bij Internazionale en AC Milan. (Sky Italia)

Valencia is bereid in de buidel te tasten voor Vincent Aboubakar. De 23-jarige aanvaller van FC Porto heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van vijftig miljoen euro, maar dat gaat Valencia in ieder geval niet betalen. De Spaanse subtopper schat de international van Kameroen in op iemand met een waarde van twaalf miljoen euro en het bod zal niet heel veel meer bedragen dan dat. (Marca)

De voetbalwereld is geen wereld waarin homoseksuelen openlijk voor hun geaardheid uit durven te komen. Volgens de Britse boulevardkrant gaat het in de nabije toekomst toch gebeuren: het dagblad meldt dat ‘twee sterren uit de Premier League’ bereid zijn uit te komen voor hun geaardheid. Thomas Hitzlsperger gaf eerder al aan homo te zijn, maar hij deed dat na zijn loopbaan. (Daily Mirror) (Daily Mirror)

Voor wie kan Juventus beter gaan?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
38
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties