Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus stuurt bod van dertig miljoen naar Real

Laatste update:

Txiki Begiristain is niet alleen naar Brazilië gereisd om te praten met Neymar. De technisch directeur van Manchester City is ook in gesprek gegaan met Paulinho, de middenvelder van Corinthians die hoog op de verlanglijst van Chelsea staat. City schijnt dus ook belangstelling te hebben voor de kersverse wereldkampioen, die onlangs echter liet weten dat hij in januari niet wil vertrekken. (Daily Mirror)

De top van Juventus heeft besloten dat er in januari een bod zal worden uitgebracht op Gonzalo Higuaín. De Italianen probeerden het in de zomer ook al bij de Argentijnse aanvaller, maar toen gaf Real Madrid niet thuis. Met een bod van circa dertig miljoen euro moet de Koninklijke nu wél toehappen, zo denkt met in de bestuurskamers in Turijn. Ook Atlético Madrid houdt de 25-jarige Higuaín in de gaten. (Tuttosport)

Rafa Benítez heeft het gevoel dat er iets aan het veranderen is. De oefenmeester werd na zijn aanstelling constant uitgejouwd door de eigen supporters, maar Benítez meent dat hij de fans van Chelsea voor zich aan het winnen is. 'Ik heb bij het begin al gezegd dat we samen moeten winnen en ik heb het gevoel dat de supporters mij en de ploeg steeds meer steunen", aldus Benítez. (Daily Mail)

Botafogo speelt het hard in de strijd om Matheus Doria. Juventus deed de Brazilianen een bod van 5,5 miljoen euro voor de getalenteerde verdediger, maar Botafogo heeft simpelweg ‘nee’ gezegd. De club van Clarence Seedorf zit niet direct verlegen om financiën en denken dat Doria in de toekomst meer kan opbrengen dan wat men nu vanuit Italië heeft geboden. (O Globo)

Brendan Rodgers heeft Daniel Sturridge gewaarschuwd. De manager van Liverpool wil de Chelsea-aanvaller graag hebben, maar niet als Sturridge te hoge looneisen stelt: "Spelers die hier komen krijgen sowieso een goed contract. Als er een speler is die blijft zeuren om meer geld, dan hoef ik die speler niet te hebben en kijken we naar een alternatief", sprak Rodgers duidelijke taal. (Daily Mirror)

Arsenal speelde zaterdagmiddag tegen Wigan Athletic, waar Roberto Martínez voor de groep staat. Arsène Wenger denkt dat de Spanjaard ooit een topclub kan trainen: "Ik zou niet weten waarom niet. Wat ik zie is een coach die een positieve kijk heeft op het spelletje en zijn ploeg goed laat voetballen. Ieder jaar wordt Wigan weer afgeschreven, maar ieder jaar heeft hij weer de oplossing. Dat is knap", vindt Wenger. (Daily Mirror)

Winston Reid speelt niet met de gedachte om West Ham United te verlaten. De verdediger is bezig aan een sterk seizoen bij de promovendus en dat resulteerde in de belangstelling van enkele clubs uit binnen- en buitenland. "Maar ik heb altijd gezegd dat ik hier wil blijven en we zijn met elkaar in gesprek over een langere samenwerking. Ik ben heel gelukkig bij West Ham", aldus de 24-jarige Reid. (Sky Sports)

Gonzalo Higuaín doet er verstandig aan om te vertrekken bij Real Madrid

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties