Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus vraagt Real Madrid om op te schieten

Laatste update:

Cristian Brocchi wil de komende weken gaan bekijken wat hij aan Kevin-Prince Boateng heeft. De aanvallende middenvelder tekende in de winterstop een kortlopende verbintenis bij AC Milan, maar hij krijgt de kans om een nieuw contract in de wacht te slepen. De Ghanees international keerde in januari terug bij i Rossoneri, nadat een avontuur bij Schalke 04 op niks uitliep. (La Gazzetta dello Sport)

Juventus heeft Real Madrid tot haast gemaand. De Spanjaarden hebben een terugkoopoptie op Álvaro Morata, maar hebben nog altijd niet laten weten of daar gebruikt van wordt gemaakt. “We willen plannen gaan maken voor komend seizoen, dus moeten we weten waar we aan toe zijn”, zegt Juve’s directeur Giuseppe Marotta. Morata moet Real dertig miljoen euro kosten. (AS)

Mauricio Pochettino kan een extra zakcentje bijverdienen. Als Tottenham Hotspur kampioen wordt, krijgt de 44-jarige manager uit Argentinië naar verluidt een bonus van 635.000 euro uitgekeerd. Pochettino verdient sowieso al niet slecht, want the Spurs storten jaarlijks minimaal 3,1 miljoen op zijn bankrekening. Daar komt door het bereiken van de Champions League ook al een bonus van 380.000 bovenop. (The Sun)

Yakou Meité maakte indruk in de UEFA Youth League, waar hij met Paris Saint-Germain Onder-19 in de finale verloor van Chelsea. De jongeling heeft de aandacht getrokken van clubs als Leicester City en Stoke City, maar de verwachting is dat daar in de zomer nog wel wat aanbidders bij zullen komen. PSG lijkt echter niet van plan om de groeibriljant te laten gaan. (Stoke Sentinel)

Denk jij dat Álvaro Morata in de zomer naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties