Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus ziet opvolger Pogba in Nederland spelen

Laatste update:

Het is de vraag of Ricardo Carvalho bij AS Monaco blijft. Het contract van de 36-jarige Portugees loopt komende zomer af en vooralsnog heeft de club niets laten weten. Daar ligt de stopper overigens niet echt wakker van. 'Het zou ook prematuur zijn. Ik voel me goed en wil graag blijven, maar op dit moment vinden er geen gesprekken plaats", zegt de ex-speler van onder meer Chelsea en Real Madrid. (France Football)

Daley Sinkgraven wordt in Italië genoemd als opvolger van Paul Pogba. Juventus zou zeer gecharmeerd zijn van het negentienjarige toptalent van sc Heerenveen. Mocht het van een vertrek van Pogba komen, het supertalent wordt in verband gebracht met een megatransfer naar een club als Chelsea of Real Madrid, dan klopt la Vecchia Signora mogelijk aan in Friesland. (Tuttosport)

Alexandre Song maakte in de zomer de overstap van Barcelona naar West Ham United, maar het was eigenlijk de bedoeling dat hij in Spanje zou blijven. De Catalanen waren namelijk dicht bij een akkoord met Valencia, maar eigenaar Peter Lim vond de 27-jarige Kameroener echter toch nog te duur. De middenvelder is nu een basisspeler bij West Ham en zou zich al in de kijker hebben gespeeld bij Liverpool en Manchester City. (Sport)

Salih Ucan speelde dit seizoen pas drie minuten in het eerste elftal van AS Roma. De twintigjarige middenvelder wordt voor een bedrag van 4,75 miljoen euro gehuurd van Fenerbahçe, maar trainer Rudi Garcia lijkt het niet echt in de Turk te zien zitten. Fenerbahçe zou hem alweer terug willen roepen, maar ook Atalanta, Sassuolo en Cagliari hebben interesse. Die clubs willen de enkelvoudig international graag huren. (Corriere dello Sport)

Zie jij Daley Sinkgraven ooit voor een Europese topclub spelen?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
5
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties