Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kampioen van Turkije klopt aan bij Barcelona

Laatste update:

In het contract van Gabriel Jesus staat een bijzondere clausule. De negentienjarige aanvaller van Palmeiras kost volgens een gelimiteerde transfersom veertig miljoen euro, maar voor Barcelona, Real Madrid, PSG, Bayern München en Manchester United bedraagt die slechts 24 miljoen. (Estadão)

Besiktas hoopt Arda Turan terug te halen naar Turkije. De aanvallende middenvelder komt bij Barcelona amper aan spelen toe en de club uit Istanbul onderzoekt de mogelijkheden om Arda te huren. (Sabah)

Panathinaikos hoopt zich in de zomer te versterken met een aantal gevestigde namen. De club uit Athene heeft belangstelling voor verdediger Alvaro Arbeloa, middenvelder Zdravko Kuzmanovic en aanvaller Victor Ibarbo. (NovaSport FM)

Efe Ambrose kan Celtic na vier seizoenen verlaten. De 27-jarige Nigeriaanse centrale verdediger van de Schotten staat namelijk in de belangstelling van Fenerbahçe. (Diverse Schotse media)

Mircea Lucescu is nog niet klaar in de voetballerij. De trainer vertrok afgelopen zaterdag bij Shakhtar Donetsk en hoewel hij zegt nog geen akkoord te hebben bereikt met een andere club, wacht hij wel op een nieuwe klus. (Matchday)

Denk jij dat Arda Turan zich wil laten verhuren?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
8
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
129

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties