Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kandidaat-opvolger Pogba biedt zichzelf vast aan

Laatste update:

Duván Zapata blijft gaan voor zijn kans bij Napoli. Afgelopen maandag nam hij nog als vervanger van Gonzalo Higuaín de openingstreffer in het duel met Sassuolo (2-0 winst) voor zijn rekening en volgens de zaakwaarnemer van de Colombiaan is dat een voorbode. 'Duván is uitstekend op zijn plek. Hij wil de trainer laten zien wat hij voor het elftal kan betekenen. Hij gaat het hem lastig maken", voorspelt de belangenbehartiger. (Sky Italia)

Axel Witsel lijkt wel oren te hebben naar een overgang van Zenit Sint-Petersburg naar Juventus. De Belgische middenvelder is een potentiële opvolger van de door diverse topclubs begeerde Paul Pogba en staat open voor een verhuizing naar Turijn. “Zinédine Zidane was mijn jeugdidool en ik heb veel bewondering voor Andrea Pirlo. Of ik naar Juve ga? We zullen in de zomer zien wat er gebeurt”, geeft Witsel aan. (Voetbalkrant)

Karim Bellarabi mag zich verheugen op belangstelling van de grootste clubs van Engeland. Manchester United, Chelsea en Arsenal hebben naar verluidt gehoord van een vermeende clausule in het contract van de middenvelder van Bayer Leverkusen: Bellarabi tekende vorige week een nieuwe verbintenis, maar het heeft er alle schijn van dat hij voor bepaalde Engelse topclubs een vertrekclausule heeft laten opnemen. (Daily Express)

Het huurcontract bij Borussia Mönchengladbach is door Thorgan Hazard omgezet in een permanente verbintenis. De van Chelsea afkomstige middenvelder, broer van Eden Hazard, legt uit waarom: “Het is te vroeg voor mij om voor Chelsea te spelen. Deze club past uitstekend bij mij, het is de ideale plek om mij verder te ontwikkelen”, zegt de man die bij Gladbach een contract tekende tot medio 2020. (ESPN)

Axel Witsel zou een goede opvolger zijn voor Paul Pogba

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties