Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kansen op baan Koeman bij Barcelona slinken

Laatste update:

Rens van Eijden denkt dat de selectie van NEC goed weergeeft hoe de economische situatie in Nederland op dit moment is: het kan beter. De verdediger spreekt van een relatief krappe spelersgroep, die lastig blessures of schorsingen kan opvangen. Financieel is het ook niet meer zoals voorheen. De spelers verdienen dertig tot veertig procent minder dan de NEC’ers van een paar jaar geleden, aldus Van Eijden. (Brabants Dagblad)

Ronald Koeman probeerde in het verleden eens technisch directeur bij Barcelona te worden, maar de club koos toen voor Andoni Zubizarreta. De trainer van Feyenoord koestert nog steeds de wens ooit te werken bij de club waar hij als speler succesvol was. De kans is echter klein dat dit snel gebeurt. Sandro Rosell heeft intern aangegeven dat hij Xavi graag klaargestoomd ziet worden om over vier, vijf jaar trainer te worden. (Catalunya Ràdio)

Gonzalo Higuaín moet Edinson Cavani doen vergeten bij Napoli en Gökhan Inler heeft er vertrouwen in dat de Argentijn in die missie gaat slagen. De 25-jarige aanvaller kwam over van Real Madrid. “Het vertrek van Cavani is een groot gemis voor ons, maar we respecteren zijn beslissing. Higuaín is een topspeler en ik ben blij met zijn komst. Het laat zien dat de club ambitieus is”, zegt de Zwitserse middenvelder. (Tafesanzeiger)

De kans dat Jorginho ook komend jaar nog bij Hellas Verona speelt, is heel, heel erg klein. Het aantal clubs met interesse voor de 21-jarige spelmaker van Braziliaanse komaf neemt met de dag verder toe en Arsenal en Fulham zijn de laatste clubs die zich hebben gemeld. AC Milan, Fiorentina, Juventus en Liverpool toonden eerder al interesse. Jorginho is geboren in Brazilië, maar beschikt ook over een Italiaans paspoort. (Il Corriere di Verona)

Denk jij dat Ronald Koeman ooit trainer van Barcelona zal zijn?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties