Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp en verhuurde Balotelli zitten niet op één lijn

Laatste update:

AC Milan-trainer Sinisa Mihajlovic is vol lof over José Mauri, maar de middenvelder is toch niet zeker van een langer verblijf in San Siro. Mihajlovic heeft de negentienjarige Mauri namelijk beschikbaar gemaakt voor een verhuurperiode. “Wij hopen dat hij tussen januari en juni ervaring op kan doen in een eerste elftal. Een definitief vertrek is niet aan de orde, hij heeft een mooie toekomst”, zegt Mihajlovic. (Sky Italia)

Jürgen Klopp zou heil zien in een samenwerking met Mario Balotelli, maar andersom is dat niet het geval. De 25-jarige aanvaller speelt op huurbasis voor AC Milan en is niet van plan om nog terug te keren bij Liverpool. Hij is gelukkig in het San Siro en vindt het belangrijk om dichter bij zijn familie, vrienden en dochter Pia te kunnen zijn. De Italiaan heeft op Anfield nog wel een contract tot de zomer van 2018. (Tuttosport)

Brendan Galloway heeft met Leighton Baines en Bryan Oviedo stevige concurrentie bij Everton, maar de international van Engeland Onder-19 kan toch rekenen op een nieuw contract. Manager Roberto Martínez is bijzonder onder de indruk van het talent. “Ik zie Brendan niet als talent, ik zie hem als volwaardig lid van het eerste team. Hij heeft een nieuw contract verdiend”, vindt Martínez. (The Guardian)

Jermain Defoe weet nog niet wat er na januari gaat gebeuren, want manager Sam Allardyce van Sunderland kan hem geen garanties geven. Sunderland lijkt in ieder geval open te staan voor een transfer. “Als er gebeld wordt voor een speler, zijn er een paar aspecten die bepalen of hij mag gaan. We weten bijvoorbeeld niet of we andere spelers gaan aantrekken”, vertelt Allardyce. (Daily Mail)

Liverpool moet Mario Balotelli lekker laten gaan

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
20
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties