Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp geeft geïnteresseerde club positief antwoord

Laatste update:

In Manchester hoopt men vurig op de komst van Paul Pogba. Dan hebben we het over Manchester City, omdat Manchester United kansloos lijkt op de handtekening van de middenvelder van Juventus. “Hij is een geweldige speler die alles heeft. Ik ken hem van de Franse nationale ploeg. Hij is een geweldige speler en een fantastische jongen”, zegt landgenoot Eliaquim Mangala. (The Sun)

Jürgen Klopp heeft zichzelf beschikbaar gesteld voor Liverpool en dat is slecht nieuws voor Brendan Rodgers. Bij Liverpool heerst de gedachte om door te gaan met Rodgers, tenzij Klopp oren heeft naar een avontuur op Anfield. Nu de bij Borussia Dortmund vertrokken oefenmeester heeft laten doorschemeren een dienstverband bij Liverpool wel te zien zitten, moet Rodgers vrezen voor zijn baan. (The Sun)

Liverpool maakt overigens serieus werk van de komst van Mateo Kovacic. De Engelse topclub heeft naar verluidt achttien miljoen euro geboden op de spelmaker van Internazionale, die bezig is aan een uitmuntend seizoen. Internazionale is nog niet van plan om mee te werken, want de kwakkelende Italiaanse grootmacht wil 25 miljoen euro hebben. Internazionale betaalde in 2013 zelf zestien miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)

Erick Thohir wil Internazionale terug naar de top brengen. De steenrijke zakenman uit Indonesië is bereid om veel geld te investeren in de club. “Het is mijn taak om te investeren in Internazionale. Dit heb ik vanaf de eerste dag al gedaan en dat zal ik de komende jaren blijven doen. We willen dat trainer Roberto Mancini kan beschikken over de beste spelers”, zegt Thohir. (Sky Italia)

Jürgen Klopp kan van Liverpool een serieuze titelkandidaat maken

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
6
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties