Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp heeft al gesproken met nieuwe club

Laatste update:

John Terry is nog altijd onmisbaar voor Chelsea. Dat vindt althans José Mourinho, die er bij het bestuur van de club dan ook op heeft aangedrongen om het aflopende contract van de 33-jarige routinier te verlengen. 'Ik wil graag dat hij blijft, maar uiteindelijk gaan de contractbesprekingen tussen de speler en de club. Ik heb daar verder weinig over te zeggen", weet the Special One. (Diverse Engelse media)

Jürgen Klopp lijkt het einde van een tijdperk in te luiden bij Arsenal. De trainer van Borussia Dortmund heeft naar verluidt al gesproken met een afvaardiging van Arsenal, dat komende zomer afscheid zou willen nemen van Arsène Wenger. De Franse oefenmeester staat al sinds 1996 voor de groep bij the Gunners, maar dit huwelijk dreigt te stranden. Klopp zou na zes jaar BVB toe zijn aan een nieuwe uitdaging. (CaughtOffside)

Het is wel duidelijk wie de nieuwe trainer van Olympique Marseille moet worden. In Zuid-Frankrijk hoopte men op André Villas-Boas, maar de Portugees koos voor de centen van Zenit Sint-Petersburg. Daarom is Marcelo Bielsa de topkandidaat bij L’OM: hij wordt gezien als een fantastische tacticus. De oefenmeester werkte tussen 2011 en 2013 bij Athletic Bilbao. (France Football)

Iker Casillas kan nog belangrijk worden voor Real Madrid, maar op een andere manier dan gehoopt. Trainer Carlo Ancelotti overweegt de Spaanse doelman na dit seizoen te laten vertrekken naar Manchester City, in een poging om Sergio Agüero in ruil voor Casillas naar het Santiago Bernabéu te halen. Man City wijst dat niet bij voorbaat af, want coach Manuel Pellegrini is zoals bekend niet tevreden over Joe Hart. (Football Direct News)

Zie jij Jürgen Klopp weggaan bij Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties