Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp wil 32 miljoen betalen voor favoriete Italiaan

Laatste update:

Alex Pastoor spreekt tegen dat hij zijn contract bij Sparta Rotterdam heeft verlengd. Voorzitter Rob Westerhof zei onlangs dat er een akkoord lag. “We zijn dicht bij en willen hetzelfde, maar van overeenstemming is geen sprake. Ik verwacht dat het wel komt, maar het is pas rond als je iets overeengekomen bent en dat is nog niet zo. De voorzitter had niet moeten zeggen dat het al rond is”, aldus trainer Pastoor. (RTV Rijnmond)

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft een topkandidaat om het middenveld te versterken. Klopp is al jaren een bewonderaar van Juventus-middenvelder Claudio Marchisio, voor wie hij circa 32 miljoen euro wil uitgeven. Of Juventus mee wil werken is de vraag. Andrea Pirlo en Arturo Vidal zijn al vertrokken uit Turijn, terwijl er ook aan de mouw van Paul Pogba getrokken wordt. (Daily Mirror)

Sam Allardyce hoopt dat hij in januari zaken kan doen op de transfermarkt. De manager van Sunderland heeft zijn zinnen gezet op de 26-jarige middenvelder Sandro, die dit seizoen pas een kwartier meedeed bij Queens Park Rangers. Ook de transfervrije spits Carlton Cole, West Ham United-verdediger James Collins en de 29-jarige rechtsachter Joey O’Brien staan hoog op het verlanglijstje van Allardyce. (The People)

Arsène Wenger vertrekt in de zomer van 2017 mogelijk bij Arsenal. De manager liet zich onlangs ontvallen dat hij tot het einde van zijn contract ‘gecommitteerd’ blijft aan de club, maar daar moeten nog geen conclusies aan worden verbonden. “Ik ben verkeerd geïnterpreteerd, maar ik weet het echt nog niet. Ik wil het gewoon goed doen. Ik weet nog niet wanneer ik stop. We zullen zien”, reageert de Fransman. (Sky Sports)

Denk jij dat Claudio Marchisio nog voor een andere club dan Juventus gaat voetballen?

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
2
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
12
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
20
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties