Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp wil 80 miljoen voor twee spelers uittrekken

Laatste update:

Het is louter een kwestie van tijd tot Breel Embolo in de top van Europa voetbalt. De achttienjarige aanvaller van FC Basel geldt als een van de grootste talenten van dit moment, iets dat hij ook dit seizoen onderstreept. Met vijf treffers en drie assists in de eerste twaalf competitieduels is de Zwitser van Kameroenese komaf opnieuw prima op dreef. Arsenal en Tottenham Hotspur zijn de belangrijkste gegadigden om hem in te lijven. (Daily Mirror)

Manager Jürgen Klopp van Liverpool stapt in de winterstop met tachtig miljoen euro naar zijn ex-club Borussia Dortmund. De coach wil voor die tachtig miljoen euro slechts twee spelers hebben: Mats Hummels en Marco Reus. Van een vriendendienst is geen sprake, verzekert Klopp. “Ik heb geen overeenkomst met Borussia Dortmund over een transfer van mijn ex-spelers”, klinkt het. (Daily Star)

Rafael Cabral was vorig jaar nog eerste keus bij Napoli, maar de terugkeer van José Reina heeft hem geen goed gedaan. De Braziliaanse doelman moet genoegen nemen met een reserverol en denkt nu aan een vertrek. Club Brugge zou interesse hebben, al ontkennen de Belgen dat vooralsnog ten stelligste. “We hopen op een akkoord”, zegt zaakwaarnemer Paulo Affonso desondanks. (Il Mattino)

Benik Afobe is goed bezig bij Wolverhampton Wanderers en dat blijft niet onopgemerkt. De spits heeft al heel wat aanbiedingen op zak en zal in januari waarschijnlijk van club veranderen. “Ik houd me er niet mee bezig. Ik laat me nooit beïnvloeden door dergelijke geluiden”, reageert de 22-jarige ex-Gunner, die in januari overkwam uit Londen. (Express & Star)

Zie jij Mats Hummels of Marco Reus ooit voor het Liverpool van Jürgen Klopp spelen?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties