Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Klopp zet licht op groen voor bod op Oranje-international

Laatste update:

Real Betis gelooft dat het dicht bij een behoorlijke stunt is. Los Verdiblancos denken een goede kans te maken op de komst van Arsenal-middenvelder Jack Wilshere. (The Sun)

Jürgen Klopp heeft het licht op groen gezet voor een nieuw bod op Virgil van Dijk. De verdediger van Southampton werd afgelopen zomer ook al nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Liverpool. (Daily Mirror)

De situatie van Tony Pulis bij West Bromwich Albion begint nijpend te worden. De trainer heeft mogelijk nog maar slechts twee wedstrijden om zijn baan te redden. (Daily Star)

Luke Shaw hoeft niet te klagen over een gebrek aan belangstelling. De bij Manchester United mogelijk overbodige verdediger geniet interesse van Arsenal, Chelsea, Everton en Manchester City. (The Telegraph)

Chelsea heeft mogelijk een rekenfout gemaakt rond de verbouwing van Stamford Bridge. De kosten zouden in plaats van 560 miljoen euro weleens twee keer zo hoog kunnen uitvallen. (The Telegraph)

Denk jij dat Virgil van Dijk in de toekomst voor Liverpool gaat spelen?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties