Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman biedt 25 miljoen euro voor toptalent uit België

Laatste update:

Het bestuur van Barcelona wil Ernesto Valverde aanstellen als nieuwe trainer. De spelersgroep heeft echter een voorkeur voor Juan Carlos Unzué, de huidige assistent van Luis Enrique. (Independent)

Everton gaat de strijd aan met clubs als AS Monaco en Tottenham Hotspur om Youri Tielemans. De club van Ronald Koeman heeft al een bod van 25 miljoen euro uitgebracht op de Anderlecht-ster. (Sport/Voetbalmagazine)

Newcastle United kan Christian Atsu voor acht miljoen definitief overnemen van Chelsea. the Magpies moeten echter wel een week voor het einde van de competitie laten weten of ze dit willen. (ESPN)

Toyosi Olusanya mag zich tijdens een stage bewijzen bij Chelsea. De aanvaller staat momenteel onder contract bij AFC Wimbledon. (Daily Mirror)

Leicester City hoopt met Andre Brown een nieuwe Jamie Vardy in huis te halen. De aanvaller speelt momenteel bij Kidderminster Harriers op het zesde niveau en mag zich in een proefperiode bewijzen bij the Foxes. (Daily Mail)

Denk jij dat Youri Tielemans komend seizoen nog voor Anderlecht speelt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties