Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman buigt het hoofd voor zeer gewilde Pool

Laatste update:

Besiktas gaat profiteren van de transfervrije status van Miguel Britos. De stopper, die komende maand dertig wordt, mag vertrekken bij Napoli en lijkt zijn carrière voort te zetten bij de club uit Istanbul. De Uruguayaans international gaat daar tegen een jaarloon van anderhalf miljoen euro zijn kunsten vertonen. Britos kon ook terecht bij een aantal clubs uit de Primera División. (Fanatik)

Ronald Koemans Southampton lijkt definitief kansloos in de strijd om Gregorz Krychowiak. The Saints brachten zonder succes een bod uit op de middenvelder van Sevilla, die inmiddels met heel wat grotere clubs dan Southampton in verband wordt gebracht. AC Milan, Arsenal en Manchester United werden al genoemd en nu schijnt ook Real Madrid interesse te hebben in de 25-jarige Pool. (Diario de Sevilla)

Abdisalam Ibrahim krijgt alsnog een kans op het hoogste niveau in Engeland. De jonge Noor is afkomstig uit de jeugdopleiding van Manchester City, maar bleek niet goed genoeg voor het eerste elftal. Hij werd al eens verhuurd aan bijvoorbeeld NEC, maar ook in Nijmegen kwam zijn talent er niet uit. Bournemouth en Watford willen de 24-jarige nu graag huren van Olympiacos, waar Ibrahim momenteel onder contract staat. (Daily Mirror)

Slobodan Rajkovic kan binnenkort ook Griekenland toevoegen aan het rijtje landen waarin hij actief is geweest. De Servische verdediger is eind juni transfervrij en het staat zo goed als vast dat hij Hamburger SV gaat verlaten. PAOK Saloniki is momenteel in gesprek met de 26-jarige stopper, die ooit als jeugdspeler van Chelsea een grootse toekomst werd toegedicht. Rajkovic speelde in Nederland voor Vitesse, FC Twente en PSV. (Hamburger Morgenpost)

Gregorz Krychowiak is goed genoeg voor een Europese topclub

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
0
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties