Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman denkt na nieuws over Pellè aan Ajacied

Laatste update:

Nu het EK is afgelopen maakt Manchester United haast met Paul Pogba. De Engelsen willen zo snel mogelijk met de middenvelder van Juventus om tafel, voordat Real Madrid zich ermee gaat bemoeien. (Daily Mail)

Graziano Pellè lijkt op weg naar het grote geld in China en dus zoekt Ronald Koeman verder. De coach denkt er nu over na om Arek Milik van Ajax naar Everton te halen. (Liverpool Echo)

Een andere speler die in beeld is bij Everton, is Iers international Robbie Brady. Na een sterk EK heeft Norwich City echter een enorm prijskaartje op de vleugelspeler geplakt. (Daily Mail)

Álvaro Negredo krijgt een nieuwe kans om zich te laten zien in de Premier League. De samenwerking met Manchester City werd geen succes, maar nu wil Aitor Karanka zijn dertigjarige landgenoot naar Middlesbrough halen. (The Sun)

Sam Allardyce heeft deze week zijn eerste gesprek met de FA. De huidige coach van Sunderland geldt als de topkandidaat om de nieuwe bondscoach van Engeland te worden. (Sky Sports)

Arek Milik zou een aanwinst zijn voor Everton

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties