Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman heeft oogje op 'de nieuwe Sergio Agüero'

Laatste update:

Door de aanwezigheid van Marc-André ter Stegen en Claudio Bravo lijkt Jordi Masip zich geen illusies te hoeven maken bij Barcelona, maar dat doet de 25-jarige keeper tóch. In de Copa de Catalunya mocht hij spelen tegen Espanyol en hij maakte een uitstekende indruk. “Ik werk heel hard om speelminuten te krijgen. Als het zou kunnen, zou ik iedere wedstrijd willen spelen”, aldus Masip. (Sport)

Ronald Koeman wil ‘de nieuwe Sergio Agüero’ naar Southampton halen. Het gaat om Paulo Dybala van Palermo. De twintigjarige aanvaller staat ook in de belangstelling van Benfica, maar de Argentijn lijkt een voorkeur te hebben voor de Premier League. Dybala is in het bezit van een aflopende verbintenis en de gesprekken met Palermo over een nieuw contract willen nog niet vlotten. (Daily Mirror)

Manager Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur is bijzonder onder de indruk van Albin Ekdal. Dat is een 25-jarige middenvelder die sinds 2011 onder contract staat bij Cagliari. Eerder kon Ekdal het niet maken bij Juventus, maar de voorbije jaren is hij bij kleinere Italiaanse clubs uitstekend op dreef. Nu lonkt voor hem dus een mooie transfer naar Engeland, al zijn er nog geen onderhandelingen. (Mediaset)

Mauricio Isla is niet van plan op korte termijn terug te keren naar Italië. De international van Chili heeft het moeilijk bij Queens Park Rangers en hij wordt in verband gebracht met Juventus. “Ik heb echter niet gesproken met iemand van Juventus. Ik heb zelfs niet gesproken met coach Massimiliano Allegri. Ik speel regelmatig bij QPR, dus dat is goed”, zegt hij. (London Evening Standard)

Heeft Southampton een extra aanvaller nodig?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties