Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman is strikt en vraagt Van Gaal om 45 miljoen

Laatste update:

Roberto Mancini is op de bres gesprongen voor collega en ‘goede vriend’ Sinisa Mihajlovic. De Servische coach staat nu al onder druk bij AC Milan en zou zelfs een ultimatum hebben gekregen. Wint hij de komende duels niet, dan ligt hij eruit. “Ik heb hem woensdag even gesproken. Hij is een vriend van mij. Hij gaat zich hier doorheen slaan, want hij is een goede coach. Het komt goed”, stelt Mancini. (Sky Italia)

Manchester United wil Sadio Mané nog altijd hebben, maar Southampton laat de aanvaller niet zomaar gaan. Als de club van Louis van Gaal écht serieus werk wil maken van de Senegalees, dient het minimaal 45 miljoen euro te betalen. The Saints en coach Ronald Koeman hebben ook wel gezien dat United vlot de buidel trok voor Anthony Martial en hopen nu een graantje mee te pikken. (The Telegraph)

Het duel tussen Villarreal en Dinamo Minsk (4-0) was een heuse samenkomst van Europese topscouts. Naast Barcelona stuurden ook Everton, Manchester City, Manchester United, Olympique Nice, Leicester City, Atlético Madrid, Valencia, FC Augsburg en Paris Saint-Germain een aantal afgevaardigden naar El Madrigal. Voor wie, is nog niet duidelijk. (El Periódico Mediterráneo)

Richard Keogh is 29 jaar en speelde nog nooit op het hoogste niveau in Engeland, maar dat gaat er mogelijk toch nog van komen. De stopper spint garen bij het feit dat Steve McClaren hem kent van Derby County, de club waar de Iers international sinds 2012 actief is. De manager is van plan om Keogh in de winterstop over te hevelen naar Newcastle United. (Metro UK)

Denk je dat Manchester United echt 45 miljoen euro zal betalen voor Sadio Mané?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties