Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman kiest landgenoot als opvolger van Pellè

Laatste update:

Het is duidelijk dat Atlético Madrid een linksback zoekt, maar het is nog de vraag wie het wordt. De kans bestaat dat Filipe Luís van Chelsea terugkeert in de Spaanse hoofdstad, maar er zijn meer kandidaten; net als buurman Real Madrid hebben los Colchoneros het naar verluidt voorzien op Wendell van Bayer Leverkusen, terwijl Arsenal-verdediger Nacho Monreal eveneens op het lijstje van trainer Diego Simeone staat. (Marca)

Bas Dost kan tevreden zijn over zijn seizoen bij VfL Wolfsburg, maar blijft daar niet. De 25-jarige spits beleefde een apart jaar, met perioden van extreme droogten en een opvallend succesvolle reeks kort na de winterstop. Al met al was hij goed voor 16 doelpunten in 21 wedstrijden en vermoedelijk komt hij terecht in de Premier League. Ronald Koeman denkt aan hem als opvolger van Graziano Pellè, die terug kan naar de Serie A. (Daily Star)

David Luiz droomt ervan dat Paul Pogba voor Paris Saint-Germain kiest. “Ik hoop dat hij komt, het zou een geweldige versterking voor ons zijn”, begint de mandekker. “Blaise Matuidi heeft mij al verteld dat Pogba niet alleen een fantastische speler is, maar dat hij ook een goede kerel is.” Juventus-middenvelder Pogba kan ook naar clubs als Chelsea, Manchester City, Barcelona en Real Madrid en schijnt een voorkeur te hebben voor een avontuur in Spanje. (Téléfoot)

Matteo Darmian vindt het fijn dat zijn naam wordt genoemd bij AC Milan, maar is eerlijk: de Milanezen zijn niet meer de echte top. Dat geldt wel voor Barcelona, dat ook interesse zou hebben in de rechtsback van Torino. 'Het is mooi in verband te worden gebracht met Milan, maar tegelijkertijd is het een droom om voor Barcelona te spelen. Ik heb gelezen dat ze me in de gaten houden", zegt de 25-jarige international, die ook wordt genoemd bij Bayern München. (Sky Italia)

Southampton zou een goede stap vooruit zijn voor Bas Dost

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties