Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman krijgt 25 miljoen én concurrent voor Pellè

Laatste update:

Ondanks een moeizaam eerste jaar is men bij AC Milan gecharmeerd van Marco van Ginkel. De middenvelder, gehuurd van Chelsea, kwam nog niet verder dan tien optredens en één assist, maar i Rossoneri willen hem graag overnemen. De vraagprijs is echter fors: elf miljoen euro. Mocht dat bedrag toch op tafel komen, dan maakt Chelsea zelfs een kleine twee miljoen euro winst. (London Evening Standard)

Manchester United wil Javier Hernández betrekken in een deal met Nathaniel Clyne en dat is goed gevallen bij Southampton. Ronald Koeman ziet Chicharito namelijk graag komen als concurrent van Graziano Pellè, die in de tweede seizoenshelft zeer moeizaam het net weet te vinden. The Saints mikken op 25 miljoen euro én Hernández in ruil voor de zeer gewilde Clyne. (Daily Mirror)

Per Mertesacker zou het mooi vinden als Jürgen Klopp in Engeland komt werken. De Duitse trainer heeft bekendgemaakt dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Borussia Dortmund en de Arsenal-verdediger heet zijn landgenoot van harte welkom. “Ik heb mooie ervaringen opgedaan in de Premier League, natuurlijk zou het geweldig zijn als een Duitser de uitdaging hier aan zou gaan als coach”, laat Mertesacker weten. (Sky Sports)

Asmir Begovic wordt genoemd bij Real Madrid, maar Mark Hughes denkt dat de doelman bij Stoke City blijft. “We gaan binnenkort met zijn management praten en hebben er veel vertrouwen in dat hij hier blijft. Er zal altijd gespeculeerd blijven worden, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat er iets waar is van dat verhaal over Madrid”, zegt de manager. De 27-jarige Bosniër Begovic heeft nog maar een contract tot medio 2016. (Daily Mail)

Southampton is een goede club voor Javier Hernández

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
166

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties