Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman krijgt tweetal van Tottenham aangeboden

Laatste update:

Daniel Parejo moet de nieuwe motor op het middenveld van Atlético Madrid worden. De 26-jarige middenvelder heeft bij Valencia een verbintenis tot medio 2016 en gesprekken over een nieuw contract verlopen allesbehalve soepel. Atlético denkt te kunnen profiteren. Normaal gesproken zou Parejo circa twintig miljoen euro kosten, maar door zijn contractsituatie is hij mogelijk een stuk goedkoper. (AS)

Tottenham Hotspur is bereid ver te gaan voor Morgan Schneiderlin. De middenvelder van Southampton staat bovenaan het wensenlijstje van coach Mauricio Pochettino, maar the Spurs vinden de vraagprijs voor de Fransman te gortig. De Noord-Londenaren willen Andros Townsend en Benjamin Stambouli bij de deal betrekken om de komst van Schneiderlin alsnog mogelijk te maken. (London Evening Standard)

Salvatore Sirigu overweegt een terugkeer naar de Serie A. De doelman van Paris Saint-Germain heeft ook opgevangen dat zijn club meer dan vijftig miljoen euro wil betalen voor Hugo Lloris, de keeper van Tottenham Hotspur. Sirigu wil weg voor het te laat is en hij hoopt naar een Italiaanse topclub te verhuizen. Fiorentina, AS Roma, Lazio en Internazionale hebben alvast interesse. (Sky Italia)

Drie spelers van Newcastle United kunnen op zoek naar een nieuwe club: Jonás Gutiérrez, Ryan Taylor en Sammy Ameobi. De drie zijn in het bezit van een aflopende verbintenis en Newcatle is niet van plan om te gaan verlengen. The Magpies willen de bezem door de selectie halen en in dat kader is er geen ruimte meer voor het trio. Een nieuwe manager kan zo met een schone lei beginnen. (The Chronicle)

Denk jij dat Hugo Lloris komende zomer naar PSG gaat?

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties