Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman laat Elia links liggen en wijst opvolger aan

Laatste update:

Tottenham Hotspur gaat in de zomer waarschijnlijk weer aankloppen bij Olympique Marseille. In januari werd er al een poging gedaan om Florian Thauvin naar White Hart Lane te halen en na dit seizoen wordt er een nieuwe poging ondernomen, zo is de verwachting. The Spurs krijgen wel concurrentie, want ook het kapitaalkrachtige Valencia heeft het naar verluidt voorzien op de 22-jarige aanvallende middenvelder. (Daily Mirror)

Ronald Koeman krijgt in de strijd om een nieuwe vleugelspeler concurrentie van West Bromwich Albion. De oefenmeester zou Matt Phillips van Queens Park Rangers naar Southampton willen halen, maar ook the Baggies hebben het voorzien op de Schots international. Koeman zou de buitenspeler aan zijn selectie willen toevoegen als vervanger van Eljero Elia, die niet wordt gekocht van Werder Bremen. (Daily Mirror)

Sam Allardyce bestrijdt dat hij bij Sunderland de opvolger wordt van Dick Advocaat. De trainer van West Ham United zou bezig zijn aan zijn laatste weken op Upton Park en wordt gezien als de nieuwe coach van the Black Cats, maar daar is volgens Allardyce geen sprake van. “Ik ga met de eigenaren van West Ham om de tafel om te praten over mijn toekomst hier, en nergens anders”, maakt Allardyce duidelijk. (Daily Mirror)

Javier Hernández heeft het ondanks een gebrek aan speeltijd naar zijn zin bij Real Madrid. Chicharito zat dit seizoen vooral op de bank bij de Spaanse grootmacht, maar dat betekent niet dat hij ontevreden is. “Ik weet niet of ik hier nog een jaar blijf”, zegt de van Manchester United gehuurde aanvaller, “maar ik wil zo veel mogelijk minuten maken voor de beste club van de wereld”, maakt de Mexicaan duidelijk. (Goal)

Ronald Koeman moet Eljero Elia wél houden

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
9
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
20
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
31
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties