Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman mikt op komst van oude sterspeler PSV

Laatste update:

De eerste aanwinst van Josep Guardiola als manager van Manchester City belooft een opvallende te worden. De club staat op het punt de komst van Lorenzo González af te ronden, een zestienjarige supertalent van het Zwitserse Servette. González heeft al gesproken met Guardiola en gaf daarbij zelfs zijn jawoord. Het wachten is nu op de officiële bevestiging van het nieuws. (Daily Mail)

De toekomst van Dries Mertens blijft ongewis. Napoli zou een nieuw contractvoorstel voorbereiden, maar de Belgische aanvaller kan ook in de Premier League aan de slag. Ronald Koeman kent Mertens nog goed uit zijn periode in de Eredivisie en hoopt hem in de zomer te kunnen overtuigen. De Rode Duivel is in Napels lang niet altijd zeker van speeltijd en zal Southampton zeker als serieruze optie beschouwen. (Sky Sports)

Fabio Cannavaro is van mening dat Francesco Totti voor het leven aan AS Roma verbonden moet blijven. Het is onzeker of de clubicoon na dit seizoen ook nog voor i Giallorossi speelt, maar volgens de oud-verdediger is dat ook niet van belang. “Ik heb hem gezegd dat hij voorzitter van de club moet worden”, onthult de voormalig speler van onder meer Juventus en Real Madrid. (Diverse Italiaanse media)

Manuel Pellegrini werkte jarenlang in Spanje, voor hij aan de slag ging bij Manchester City. Daar loopt het dienstverband van de Chileen komende zomer af en nu lonkt het volgende Europese land. “Ik wil graag nog eens in Italië werken”, geeft de oefenmeester te kennen. “Dat zou een mooie ervaring zijn.” Ook een terugkeer in Spanje behoort wat Pellegrini betreft tot de opties. (Mundo Deportivo)

Doet Dries Mertens er goed aan over te stappen naar de Premier League?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties