Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman mikt op komst van toptalent van Arsenal

Laatste update:

Johnny Diba: onthoud die naam voor de toekomst. De keeper is pas zestien jaar oud, maar hij heeft de clubs voor het uitzoeken. Het heeft er alle schijn van dat Diba ingaat op een mooie aanbieding van Chelsea. De jeugdinternational van Engeland speelt momenteel nog zijn wedstrijden in de jeugdploegen van Rochdale. Ook Arsenal is een serieuze optie voor de sluitpost. (Daily Star)

Serge Gnabry mag van Arsène Wenger elders ervaring op gaan doen. De jonge buitenspeler wacht een mooie toekomst, maar in het huidige Arsenal is geen plek voor de Duitser van Ivoriaanse komaf. Crystal Palace, Southampton en Newcastle United zien wel wat in de komst van de negentienjarige dribbelaar en hopen hem op huurbasis over te kunnen nemen. Ronald Koeman en de zijnen hebben vooralsnog een streepje voor. (Daily Mail)

Adel Taarabt mag Queens Park Rangers deze zomer verlaten. De aanvaller, die vorig seizoen voor AC Milan speelde, moet echter wel een mooie transfersom opleveren, zo geeft Harry Redknapp aan. “Ik denk dat hij weg wil. Ik heb meerdere keren gezegd dat wij zaken gaan doen, wanneer hij hier niet wil spelen en er een club het juiste bedrag biedt. Maar ze moeten gewoon de juiste prijs betalen, hij is niet goedkoop”, zegt de coach. (GetWestLondon)

Fredy Guarín wil eindelijk een keer duidelijkheid van Internazionale. De international van Colombia wordt in verband gebracht met clubs als Manchester United, Zenit Sint-Petersburg en VfL Wolfsburg en Guarín wil weten wat Inter van plan is. Hij heeft zijn zaakwaarnemer op pad gestuurd: Marcelo Ferreyra komt spoedig aan in Italië om met de clubleiding om tafel te gaan. (Sky Italia)

Welke club zou jij Serge Gnabry adviseren?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties