Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman moet rekening houden met vertrek sterspeler

Laatste update:

Carlos Tévez speelt de sterren van de hemel bij Juventus en dus wil de clubleiding zijn contract openbreken en verlengen. “Hij is een ware kampioen”, vindt directeur Giuseppe Marotta. “Hij heeft nog een verbintenis voor anderhalf jaar, maar we hebben een uitstekende relatie met hem. Als hij hier wil blijven, zal het geen enkel probleem zijn om zijn contract te verlengen”, klinkt het. (Corriere dello Sport)

Morgan Schneiderlin diende in de zomer een transferverzoek in, maar mocht niet weg van Southampton. De 25-jarige centrale middenvelder denkt, een paar maanden later, nog altijd over een overstap: “We zien wel wat er na dit seizoen gebeurt. Als we ons hebben gekwalificeerd voor de Champions League, maak ik een keuze”, knipoogt de Fransman, die daarmee impliceert dat hij per se in dat toernooi wil spelen. (L’Équipe)

Barcelona-icoon Xavi is bijzonder onder de indruk van zowel Raheem Sterling als Ross Barkley. “Natuurlijk zouden zij voor Barcelona kunnen spelen, waarom niet? Ik denk dat het kan. In Engeland wordt er veel gekeken naar het fysieke aspect, bovendien zijn ze technisch zeer vaardig. Die dingen zijn erg belangrijk in het moderne voetbal”, vindt de legendarische middenvelder. (Squawka)

Mauricio Pochettino wil opnieuw samenwerken met Héctor Moreno. De manager van Tottenham Hotspur stond eerder aan het roer bij Espanyol en bij die club heeft de 26-jarige centrale verdediger nog maar een contract tot de zomer van 2016. Moreno wordt overigens ook in verband gebracht met het Manchester United van Louis van Gaal, Internazionale, Rubin Kazan en VfB Stuttgart. (Daily Mail)

Is Morgan Schneiderlin de belangrijkste speler van Southampton?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties