Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman stuurt scouts naar Portugal voor aanvaller

Laatste update:

Michael Krohn-Dehli beschikt over een aflopend contract bij Celta de Vigo en lijkt op weg naar Sevilla. 'Ik kan daar op het moment niets over zeggen, maar het is mooi dat zo'n grote club belangstelling heeft", zegt de Deen. "Ik ben ambitieus en wil zo hoog mogelijk spelen, dus het is prettig te weten dat ik deze stap zou kunnen maken, ook al ben ik al bijna 32 jaar oud." Krohn-Dehli speelde in Nederland voor Ajax, RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam. (Ekstrabladet)

Ronald Koeman heeft zijn scouts naar Portugal gestuurd. De oefenmeester van Southampton heeft een oogje op Éder, die bij SC Braga een verbintenis heeft tot medio 2016. Omdat Braga niet wil dat de 27-jarige aanvaller transfervrij vertrekt, komt het deze zomer vermoedelijk van een vertrek. Scouts van Southampton zijn de voorbije weken twee keer gezien bij wedstrijden van Braga. (Daily Star)

AS Roma is bezig met een nieuw stadion, maar dit wordt nog een erg duur grapje. Er is op korte termijn een investering van 500 miljoen euro nodig, om überhaupt te kunnen beginnen met het project. Dit bedrag is voor de bouw van het stadion, het creëren van parkeergelegenheden en het in orde maken van de infrastructuur. Er moeten ook kantoren en winkels komen, maar daar moet nog extra geld voor vrijkomen. (Mediaset)

Simone Zaza gaat niet naar Napoli. Het gerucht dat de aanvaller van Sassuolo een contract voor vier jaar aangeboden heeft gekregen, lijkt niet te kloppen: "Ik heb al 22 maanden niets meer van Napoli gehoord", zegt zaakwaarnemer Christian Maifredi. "Ik denk ook niet dat Napoli interesse heeft, want ze hebben Gonzalo Higuaín en Duvan Zapata al." Tottenham Hotspur wil Zaza naar Engeland halen. (Corriere dello Sport)

Zou Éder een goede speler zijn voor Southampton?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties