Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman wil stunten met bod van dertig miljoen

Laatste update:

Ander Herrera staat op het punt om zijn contract bij Manchester United te verlengen. De Spanjaard gaat de komende vier seizoenen een kleine 230 duizend euro per week verdienen. (Daily Star)

Ronald Koeman is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De oefenmeester hoopt dat een bod van dertig miljoen euro genoeg is om Theo Walcott naar Everton te halen. (Daily Mirror)

Paris Saint-Germain is bereid om Serge Aurier uit te zwaaien. De Parijse club, die zich met Daniel Alves heeft versterkt, vraagt 20 à 25 miljoen euro voor de recalcitrante rechtsback uit Ivoorkust. (Le10Sport)

De kogel is door de kerk: Radja Nainggolan blijft langer bij AS Roma. De middenvelder zet een dezer dagen zijn handtekening onder een contract tot medio 2021, à vier miljoen euro per seizoen. (Corriere dello Sport)

Standard Luik wil Bryan Ruiz terug naar België halen. De aanvaller, die in het verleden voor onder meer AA Gent uitkwam, mag deze zomer de gelederen van Sporting Portugal verlaten. (Diverse Portugese media)

Denk jij dat Theo Walcott haalbaar is voor Everton?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties