Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kroos moet wijken voor komst van 'el Matador'

Laatste update:

Mats Seuntjens staat in de belangstelling van sc Heerenveen. De aanvaller van NAC Breda is in het bezit van een aflopende verbintenis en dat maakt hem extra interessant voor de club uit Friesland. Seuntjens was aanvankelijk middenvelder, maar nu is hij aanvaller en in negentien duels maakte hij negen goals. Ook gaf hij zes assists. Scouts van sc Heerenveen hebben Seuntjens al een paar keer bekeken. (Tjerkstra Media)

Real Madrid is bereid om Toni Kroos te laten vertrekken en dat heeft alles te maken met Edinson Cavani. Real wil door het naderende transferverbod nog in januari zaken doen en met de verkoop van Kroos wordt er ruimte gemaakt in het spelersbudget. Bij de Spaanse topclub denkt men eraan om Karim Benzema te vervangen en Cavani is degene die in de voetsporen van de Fransman moet treden. (AS)

Galatasaray wil Martín Benítez overnemen van Independiente. Een eerste voorstel van vijf miljoen euro voor 85 procent van de eigendomsrechten van de 21-jarige aanvaller uit Argentinië werd echter afgeslagen. De Turken zitten overigens niet enkel achter Benítez aan, want de 25-jarige Gustavo Bou is ook in beeld. De Argentijn heeft bij Racing Club de Avellaneda nog een contract tot de zomer van 2019. (Diverse Argentijnse media)

Queens Park Rangers is Charlie Austin kwijtgeraakt aan Southampton en dus moet manager Jimmy Floyd Hasselbaink op zoek naar een andere spits. Vermoedelijk is dat Patrick Bamford, die onder contract staat bij Chelsea. Bamford werd door Chelsea verhuurd aan Crystal Palace, maar daar kwam hij nauwelijks aan spelen toe. QPR wil de 22-jarige aanvaller graag hebben. (Daily Mail)

Wie kan belangrijker zijn voor het huidige Real Madrid?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties