Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kroos vertrekt in de zomer naar de Premier League

Laatste update:

Samuel Eto'o gaat wellicht ook in China aan de slag. Dalian Yifang, dat geleid wordt door voormalig Real Madrid-traimer Juan Ramón López Caro, wil de aanvaller nog deze maand van Antalyaspor overnemen. (Titan Sports)

De naam van Toni Kroos is al vaker gelinkt aan Manchester United en komende zomer moet de middenvelder van Real Madrid dan eindelijk de overstap maken. José Mourinho is een groot bewonderaar. (The Independent)

Tottenham Hotspur hoopt Chelsea af te troeven in de strijd om Ryan Sessegnon. De linkervleugelverdediger van Fulham kan in mei, als hij zeventien jaar wordt, zijn eerste professionele contract ondertekenen. (The People)

Gianfranco Zola stapt deze week mogelijk zelf op bij Birmingham City, als ook vrijdag niet van Wolverhampton Wanderers wordt gewonnen. Onder zijn leiding werd slechts éen van de veertien duels gewonnen. (The People)

Atlético Madrid staat open voor een zomers vertrek van Kévin Gameiro, die afgelopen weekeinde nog een hattrick in vijf minuten maakte. Tottenham Hotspur is een van de clubs met concrete interesse. (Marca)

Denk jij dat Toni Kroos aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig is?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
3
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
6
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
14
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties