Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laatste poging voor gewilde Bale is in de maak

Laatste update:

Het is onduidelijk naar welke club Axel Witsel precies gaat, maar dat hij naar Italië verhuist lijkt wel vast te staan. Hij heeft zijn wens in ieder geval kenbaar gemaakt: “Ik wil naar de Serie A. Ik ga mijn contract bij Zenit Sint-Petersburg niet verlengen, want ik ben benieuwd naar het Italiaanse voetbal”, zegt Witsel, die in de belangstelling staat van Juventus en AC Milan. Zijn vraagprijs is 25 tot 30 miljoen euro. (Corriere della Sera)

Manchester United zou nog een laatste keer willen proberen om Gareth Bale in te lijven. De kans dat Real Madrid-trainer Rafael Benítez instemt met een vertrek van de Welshman lijkt klein, maar United heeft een belangrijke troef in handen: David de Gea, die al tijden wordt begeerd door de Koninklijke, zou in ruil voor Bale naar het Santiago Bernabéu mogen. United zal daarbij nog een flink bedrag overmaken. (ESPN)

Bayer Leverkusen gaat zich versterken met Jonathan Soriano. De aanvaller werkte bij Red Bull Salzburg samen met Roger Schmidt en die trainer wil hem nu naar die Werkself halen. De 29-jarige Spanjaard speelt sinds de winter van 2012 in Oostenrijk en maakte sindsdien al 132 doelpunten in 150 officiële wedstrijden. Kevin Kampl en Ramalho, ook ex-spelers van Red Bull, spelen al bij Leverkusen. (Mundo Deportivo)

Emmanuel Adebayor weet nog altijd niet waar hij het seizoen gaat afmaken. De spits is nog steeds eigendom van Tottenham Hotspur, maar komt daar niet meer in de plannen voor. Het lijkt erop dat hij gewoon in Londen kan blijven: West Ham United heeft op dit moment de beste papieren. Dit weekend gaat de Togolees praten met manager Slaven Bilic om te kijken wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen. (Daily Mirror)

Denk je dat Gareth Bale haalbaar is voor Manchester United?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
28
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
35
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties