Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lampard kan vijf miljoen euro krijgen van club

Laatste update:

De Engelse top zit naar verluidt achter Mauro Icardi aan, maar de kans is groot dat hij binnenkort een nieuw contract ondertekent bij Internazionale. Zaakwaarnemer Letterio Pino bevestigt dat de onderhandelingen met de club zijn gestart: “Maar er is geen haast en we blijven er rustig onder. Hij concentreert zich op het voetbal en hij heeft ook nog een contract tot 2018.” De Argentijnse spits scoorde dit seizoen al elf keer. (Sky Italia)

Frank Lampard heeft genoeg redenen om vol voor de landstitel te gaan met Manchester City. Als zijn sportieve ambities niet voldoende aanleiding bieden, zorgt de financiële beloning die hem in het vooruitzicht is gesteld hier wel voor. De 36-jarige middenvelder krijgt naar verluidt een bonus van liefst 5 miljoen euro, als Man City kampioen wordt. Saillant detail is dat zijn ex-club Chelsea momenteel de koploper is. (Daily Star)

Henk van Stee hoopt dat hij als opvolger van Gert Kruys aan de slag mag bij Sparta Rotterdam. De 52-jarige oefenmeester is nog maar een paar weken hoofd opleidingen van Zenit Sint-Petersburg en wil daarna trainer van Sparta worden. “Als ik Sparta kan helpen, dan doe ik dat. Ik zou graag m’n ziel en zaligheid in die club gooien. Dat is volgens mij ook nodig om de gelatenheid eruit te krijgen”, kijkt Van Stee vooruit. (Algemeen Dagblad)

Internazionale-middenvelder Mateo Kovacic maakt waarschijnlijk de stap naar de Europese top. De twintigjarige Kroatisch international wordt niet alleen in verband gebracht met diverse grote clubs, zijn zaakwaarnemer heeft naar verluidt ook reeds daadwerkelijk contact met Real Madrid. De Spaanse grootmacht wordt al sinds de zomer op de hoogte gehouden door Kovacic’ makelaar en een winterse transfer is mogelijk. (Sky Italia)

Denk je dat Frank Lampard het seizoen afmaakt bij Manchester City?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
17
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties