Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Langdurig doelwit Barcelona kost vijftien miljoen

Laatste update:

Internazionale bereidt een spelersruil met Manchester United voor. I Nerazzurri willen Fredy Guarín ruilen met Javier Hernández. United heeft een prijskaartje van vijftien miljoen euro om de nek van Hernández gehangen, maar de kans is aanwezig dat een ruil met gesloten beurzen tot de mogelijkheden behoort. De marktwaarde van beide spelers scheelt namelijk niet veel. (Tuttosport)

Barcelona wordt met tal van verdedigers in verband gebracht, zoals Marquinhos, Daley Blind, Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen. De Spaanse topclub komt mogelijk echter uit bij Daniel Agger, die voor de derde opeenvolgende zomer in beeld is. Liverpool vraagt ongeveer vijftien miljoen euro voor de Deens international, die vorig seizoen al niet veel speelde en zag dat zijn club zondag Dejan Lovren contracteerde. (Sport)

Nu Mathieu Debuchy naar Arsenal is gegaan en ook Calum Chambers op weg is naar Londen, weet Carl Jenkinson waar hij aan toe is. Voor Jenkinson is geen plek meer in de equipe van manager Arsène Wenger en hij is in de etalage gezet. West Ham United, Swansea City, Sunderland en Hull City hebben er oren naar de 22-jarige verdediger voor een jaar te huren van the Gunners. (Sky Sports)

Door de blessure van Álvaro Morata moet Juventus direct weer op zoek naar een andere aanvaller. “Als we een nog een verdediger en nog een aanvaller halen, dan ziet het er goed uit. Eerst wil ik een spits”, geeft trainer Massimiliano Allegri te kennen. De coach is verder behoorlijk tevreden. “Het team werkt goed, het is niet makkelijk om een prima team verder te verbeteren”, zegt hij. (La Gazzetta dello Sport)

Daniel Agger is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties