Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio begint reeds te twijfelen aan De Vrij

Laatste update:

Alhoewel hij niet speelt, vindt Michel Vorm nog altijd dat hij een goede keus heeft gemaakt. De doelman stapte afgelopen zomer over van Swansea City naar Tottenham Hotspur en hij heeft het uitstekend naar zijn zin. "Natuurlijk, alles is anders, maar op een goede manier. Ik leer nog steeds en met mijn huidige collega's heb ik een goede band. Ik en de andere keepers lijken op elkaar, we zijn allemaal vrij relaxed", aldus Vorm. (Website Tottenham Hotspur)

Lazio bewoog hemel en aarde om Stefan de Vrij binnen te halen, maar inmiddels wordt betwijfeld of de Nederlander wel de juiste man is om de defensie leiding te geven. De club uit Rome wil in januari zelfs de transfermarkt op om een alternatief te vinden en het ziet ernaar uit dat Fabian Schär de belangrijkste kandidaat is. De stopper van FC Basel wordt alom beschouwd als een van Europa's grootste defensieve talenten. (Corriere dello Sport)

Andy Carroll wil slagen bij West Ham United en gaat daar alles aan doen. De spits wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Newcastle, maar naar eigen zeggen is dat totaal niet aan de orde. "Ik ben klaar voor de strijd, bij elke ploeg is er onderlinge concurrentie. Dat is nu eenmaal zo bij deze club, je bent je plaats nooit zeker. Ik wil zo snel mogelijk mijn waarde bewijzen op het veld", zegt de international. (Daily Mirror)

Ronald Graafland hoopt nog lang aan Feyenoord verbonden te blijven. Ronald Graafland hoopt nog lang aan verbonden te blijven. De derde doelman, 35 jaar inmiddels, is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en heeft dan ook speciale gevoelens bij de club. "Feyenoord is mijn club en wellicht kan ik hier in de toekomst aan de slag, als jeugd- of keeperstrainer bijvoorbeeld", zegt de voormalig speler van clubs als Excelsior en Vitesse. (Feyenoord) (Feyenoord)

Stefan de Vrij moet meer tijd krijgen

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties