Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leegloop NEC dreigt na teruggeschroefde begroting

Laatste update:

De toekomst van M’Baye Niang ligt niet bij Watford. De Franse spits werd afgelopen halfjaar door AC Milan verhuurd aan the Hornets, maar ziet een definitieve overgang niet zitten. (L’Equipe)

Een leegloop dreigt bij NEC, nu de begroting omlaag gaat naar 8,5 miljoen euro na degradatie naar de Jupiler League. Dario Dumic en Jay-Roy Grot staan in de belangstelling van clubs uit de Championship, Ferdi Kadioglu is in beeld bij FC Utrecht. (Voetbal International)

Niet alleen Deportivo La Coruña wil Lucas Pérez terughalen naar Spanje. Ook Sevilla heeft spits van Arsenal, die na een tegenvallend seizoen alweer weg mag, op de korrel. (AS)

Newcastle United hoopt gebruik te maken van de degradatie van Hull City. Kamil Grosicki heeft de interesse getrokken van the Magpies, die afgelopen seizoen juist promoveerden naar de Premier League. (Sportowefakty)

In Newcastle ontmoet Grosicki dan mogelijk een voormalig collega. The Magpies hebben namelijk de mogelijkheid om Andrea Ranocchia, afgelopen halfjaar verhuurd aan Hull, over te nemen van Internazionale. (Newcastle Chronicle)

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties