Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leurend United zoekt tevergeefs contact met Barça

Laatste update:

West Ham United gaat een nieuwe poging wagen om Maxi Gómez binnen te hengelen. De aanvaller van Celta de Vigo werd onlangs ook in verband gebracht met Barcelona. (Daily Mirror)

Manchester United wil af van grootverdiener Alexis Sánchez, maar de aanvaller zal niet terugkeren bij Barcelona. De Spanjaarden hebben de Engelsen laten weten geen interesse te hebben. (Mundo Deportivo)

Hoewel Cengiz Ünder vanwege blessureleed weinig in actie kwam sinds januari, is trainer Unai Emery van Arsenal overtuigd van zijn waarde. De middenvelder van AS Roma is het topdoelwit voor komende zomer. (The Sun)

Er bestaat nog een groot verschil tussen vraag en aanbod tussen Napoli en Villarreal. De Italianen willen Pablo Fornals graag overnemen, maar vinden de afkoopclausule van dertig miljoen euro te hoog. (RAI Sport)

Layvin Kurzawa kan onder Thomas Tuchel nauwelijks rekenen op speeltijd bij Paris Saint-Germain. Tottenham Hotspur en Manchester United willen de vleugelverdediger graag uit zijn uitzichtloze situatie verlossen. (Calciomercato)

Zie jij Alexis Sánchez nog zijn vorm terugvinden bij Manchester United?

Meer nieuws

Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
3
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
6
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
62
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met Nederlands elftal eerste EK-duel speelt
14
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties