Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Levende legende staat voor laatste seizoen

Laatste update:

Philipp Lahm is niet zozeer een voorstander van de komst van Ángel Di María. De verdediger annex middenvelder van Bayern München stelt dat er een hoog prijskaartje aan de aanvaller van Manchester United kleeft: “Hij kost enorm veel geld en het salaris speelt ook nog een rol. Maar ik weet niet of hij een kandidaat is, dat weet de club zelf wel. Ik weet niet of Di María blijft of vertrekt bij United”, aldus de 31-jarige Lahm. (Goal)

Francesco Totti weet niet of hij na volgend seizoen nog voetballer is. Het contract van de 38-jarige middenvelder loopt bij AS Roma nog maar één jaar door: “Ik ben dit jaar nog hier, maar het jaar daarna? Ik weet het niet. Hoe het voor Rudi Garcia voelt om de beste speler ter wereld te trainen? Haha, laat me niet lachen. Lionel Messi is de beste. En hij tekent binnenkort voor Roma”, grapt de 59-voudig Italiaans international. (Il Messaggero)

AC Milan gaat Stephan El Shaarawy verkopen aan AS Monaco en wil met het opgeleverde transfergeld direct de markt op. I Rossoneri willen Zlatan Ibrahimovic voor vijfenhalf miljoen euro wegkopen bij Paris Saint-Germain, maar moeten dan ook een jaarsalaris van zo’n 7,5 miljoen uit gaan keren. Alessio Romagnoli is een ander doelwit; de verdediger van AS Roma kost minimaal twintig miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)

Borussia Dortmund weet wie Ciro Immobile moet opvolgen. De BVB heeft zijn zinnen gezet op Adem Ljajic en zaakwaarnemer Feli Ramadani gaat binnenkort met sportief directeur Walter Sabatini om de tafel om een mogelijke transfer te bespreken. De 23-jarige Serviër kwam tot dusver tot 15 doelpunten in 73 wedstrijden voor AS Roma. Edin Dzeko was de eerste keus, maar de Bosniër van Manchester City lijkt onhaalbaar. (Il Messaggero)

Het is goed dat Francesco Totti nog een jaar doorgaat

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties