Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Licht op groen voor Arsenal-aanwinst van 35

Laatste update:

Ronald Koeman verlengde zijn contract bij Feyenoord en de oefenmeester wil dat zijn assistenten Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst eveneens een nieuwe verbintenis krijgen. Technisch directeur Martin van Geel houdt zich echter op de vlakte. “Ik zet geen tijdslimiet op de gesprekken met Van Bronckhorst en Van Gastel. Jullie horen wel wanneer dat klaar is”, aldus Van Geel. (RTV Rijnmond)

Het licht van New York Red Bulls staat op groen en dus staat niets een tijdelijke overgang van Thierry Henry naar Arsenal meer in de weg. Ja, een medische keuring, maar de verwachting is dat de 35-jarige aanvaller die tests wel weet te overleven. Henry meldt zich naar verluidt eind december in Londen om te keuring te ondergaan, zodat hij vanaf 1 januari 2013 inzetbaar is voor the Gunners. (Diverse Engelse media)

Alan Pardew wil het middenveld van Newcastle United versterken en klopt aan bij zijn ex-club. De trainer van the Magpies, in het verleden werkzaam bij Southampton, ziet in Adam Lallana een belangrijke winterse aanwinst. De 23-jarige aanvoerder van the Saints tekende nog niet zo lang geleden weliswaar een vierjarig contract bij zijn huidige werkgever, maar Pardew wil ruim zes miljoen euro bieden. (Daily Mirror)

Leon Goretzka is een speler van de categorie toptalent. De zeventienjarige middenvelder van VfL Bochum kent dit seizoen zijn definitieve doorbraak en dat is veel clubs opgevallen. Real Madrid, Internazionale, Arsenal, Bayern München, Schalke 04 en Borussia Dortmund zitten achter de Duits jeugdinternational aan. Goretzka, die wordt vergeleken met Michael Ballack, staat nog tot medio 2016 onder contract in Noordrijn-Westfalen. (Der Westen)

Kan Marouane Fellaini een zak roebels weerstaan? Zenit Sint-Petersburg is namelijk geïnteresseerd in de middenvelder. De 25-jarige middenvelder kan in Rusland na Axel Witsel en Nicolas Lombaerts de derde Belg worden in dienst van Zenit, maar Fellaini heeft meer opties. Arsenal, Chelsea, Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben de 35-voudig international namelijk ook op de korrel. Fellaini ligt nog drieënhalf jaar vast. (Life Sports)

Fabrizio Miccoli speelt al sinds 2007 voor Palermo, maar mogelijk speelt hij vanaf komende zomer niet meer op Sicilië. Het contract van de 33-jarige aanvaller loopt na dit seizoen namelijk af. “Het is voor mij onzeker of ik hier voor de rest van mijn leven blijf. Na dit seizoen kan er alles gebeuren. Mogelijk verleng en blijf ik hier, of ik kan vertrekken naar een andere club. Ik ben wel optimistisch over het afsluiten bij deze club”, zegt Miccoli. (RAI)

Ibou Savaneh is de topscorer van België met dertien doelpunten in zestien wedstrijden. De interesse in de Gambiaan komt nu wel erg snel op gang. Het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk zag al een bod afgewezen worden, maar gaat een tweede poging doen bij Oud-Heverlee Leuven. Het krijgt nu echter concurrentie van het Russische FC Krasnodar, dat ook belangstelling heeft voor de 26-jarige Ibou. (Life Sports)

Kan Thierry Henry nog van waarde zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties