Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Linksback krijgt prijskaartje van 28 miljoen euro

Laatste update:

Ruud Vormer scoorde zondag tegen Anderlecht en deed dat onder het toeziend oog van een scout van Manchester United. Hij kwam echter niet naar de middenvelder van Club Brugge kijken, maar naar Obbi Oulare, Vormers ploeggenoot die ook trefzeker was tegen Anderlecht. De negentienjarige aanvaller is nog geen basisspeler bij Club, maar is nu dus al in beeld bij United. Ook Borussia Dortmund schijnt interesse te hebben. (Daily Mail)

Aaron Cresswell wordt in verband gebracht met Chelsea en Manchester City en West Ham United is bereid mee te werken aan een transfer. Dan moet echter wel de hoofdprijs op tafel komen: Cresswell heeft een prijskaartje van liefst 28 miljoen euro gekregen. Het is nog maar de vraag of Chelsea en City zo ver willen gaan voor de 25-jarige linksback, die pas in zijn eerste seizoen in de Premier League zit. (Daily Mail)

Caoimhin Kelleher moet in de toekomst de eerste keeper van Liverpool worden. De zestienjarige jeugdinternational van Ierland, speler van Ringmahon Rangers, heeft naar verluidt een vierjarig contract ondertekend bij de Engelse grootmacht. Overigens werkt zijn negentienjarige broer Fiacre Kelleher ook aan een profcarrière: hij staat onder contract bij Celtic. (Sky Sports)

Emanuel Mammana is nog altijd nadrukkelijk in beeld bij Atlético Madrid. De rechtsback van River Plate voldoet aan alle criteria die de Spaanse topclub stelt: hij is jong, Spaanstalig en staat zijn mannetje in een zware competitie, namelijk de Argentijnse Primera División. Mammana maakte in de zomer van 2014 zelfs al zijn debuut voor de nationale ploeg. In de regel maakt hij zijn internationale minuten echter nog bij het beloftenelftal van Argentinië. (Marca)

De transfersommenin de Premier League zijn veel te hoog, de laatste jaren

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties