Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Litmanen geeft Ajax naam van Finse spits door

Laatste update:

Lucas Biglia is duidelijk en wil Anderlecht in januari koste wat het kost verlaten. 'Bij mijn terugkomst zit ik met mijn zaakwaarnemer samen om te kijken of er concrete interesse is. Als AC Milan of Inter geïnteresseerd zouden zijn, ga ik zelfs met de fiets naar Italië", beweert Biglia, die acht miljoen euro moet gaan kosten. De Argentijn staat al sinds 2006 op de loonlijst bij Anderlecht. (Le Soir)

Ajax haalt uit Scandinavië mogelijk opnieuw een speler. De Amsterdammers zijn door Jari Litmanen getipt over de negentienjarige spits Tim Väyrynen van FC Honka, de nummer zeven van de Veikkausliiga. De Nederlandse titelverdediger lijkt echter weinig kans te maken op de Finse aanvaller, die dit seizoen tien keer scoorde in 28 wedstrijden. Genoa is bijna rond met Väyrynen, terwijl ook Tottenham Hotspur en Atlético Madrid interesse hebben. (Aland)

Klaus Allofs was jarenlang directeur bij Werder Bremen, maar maakte onlangs de overstap naar VfL Wolfsburg. Hij weet dus prima hoe de contracten van de Werder-spelers eruitzien en wil daarvan profiteren, door Marko Arnautovic een aanbieding voor te schotelen. De voormalig aanvaller van FC Twente ligt nog tot medio 2014 vast bij Werder en staat ook in de belangstelling van Borussia Dortmund. (BILD)

Corinthians is niet van plan Paulinho en Paolo Guerrero te laten gaan. De middenvelder en aanvaller staan in de belangstelling van clubs uit Europa, maar zijn niet te koop: "Wij willen ons elftal versterken, niet verzwakken. Bovendien denken wij van juli tot juli en dus laten we in januari niemand gaan", zegt voorzitter Mario Gobbi, die in januari wel graag een speler wil kopen: Alexandre Pato van AC Milan. (Terra)

Demba Ba heeft een aanbieding van Queens Park Rangers afgewezen. De spits van Newcastle United kan door een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract voor bijna tien miljoen euro vertrekken en QPR was bereid om dit bedrag op tafel te leggen. Ba heeft echter laten weten dat hij niet geïnteresseerd is in een stap naar de degradatiekandidaat, ondanks een aangeboden weeksalaris van 100.000 euro. (The Sun)

Jamie Carragher sluit niet uit dat hij na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan zet. "Mijn contract loopt na dit seizoen af en de club heeft nog niet met mij gepraat over een nieuw contract", zegt de clubicoon van Liverpool. "Maar ik ben niet van plan om naar een andere club te gaan. Voor mij is er maar een club en dat is Liverpool." Carragher heeft dit seizoen geen basisplaats bij the Reds. (Daily Express)

Sjoerd Ars heeft een aanbieding uit Siberië afgeslagen. De 28-jarige aanvaller uit Terborg houdt zijn conditie op pijl bij De Graafschap, maar had ook in Rusland aan de slag kunnen gaan bij Tom Tomsk. De runner-up van de Russische ‘Jupiler League’ kreeg echter nul op het rekest van de Terborgenaar. Ars, die ondanks een doorlopend contract mag vertrekken bij het Bulgaarse Levski Sofia, heeft nog twee andere aanbiedingen op zak. (Gol)

Ajax heeft een nieuwe spits nodig

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
1
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties