Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool baalt van analyse computerprogramma

Laatste update:

Diego López heeft er een optie bij. De 34-jarige doelman moet bij AC Milan de jonge Gianluigi Donnarumma voor zich dulden en staat in de belangstelling van Real Betis. De directie van i Rossoneri is bereid om over een contractontbinding te praten en in dat geval zou de Spanjaard dus extra interessant zijn voor Betis. Ook Deportivo la Coruña, Besiktas, Málaga, Celta de Vigo en Villarreal werden al genoemd. (Estadio Deportivo)

Sadio Mané zit momenteel niet in zijn beste periode, maar is toch een schot in de roos gebleken voor Southampton. Het blijkt nu dat Liverpool de aanvaller ook had kunnen aantrekken, maar dat the Reds zich terugtrokken, omdat de analyse van een computerprogramma voorspelde dat Mané zijn geld niet waard zou zijn. Dit seizoen was de Senegalees goed voor negen doelpunten en acht assists in de Premier League. (Daily Star)

AS Monaco wil zich komende zomer versterken met Ante Budimir. De 24-jarige aanvaller is momenteel actief bij Crotone in de Italiaanse Serie A. Daar scoorde Kroaat al 13 keer in 31 optredens. Budimir is in theorie nog eigendom van het Duitse St. Pauli, maar Crotone heeft een optie tot koop en zal die na dit seizoen lichten. Vraag is dus echter of Budimir daadwerkelijk nog in Italië blijft. (La Gazzetta dello Sport)

Aston Villa heeft de hulp van Brian Little ingeschakeld bij het vinden van een nieuwe manager. De hekkensluiter van de Premier League nam afgelopen week afscheid van Rémi Garde, die het elftal niet aan de praat kreeg. Little is de laatste coach die een prijs wist te winnen met the Villans, waardoor hij nog altijd een grote populariteit geniet. “Ik zal mijn mening geven en de club bijstaan met advies”, zegt hij. (Daily Mirror)

Sadio Mané zou goed bij Liverpool hebben gepast

Meer nieuws

Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
1
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
7
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
8
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
24
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties