Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool denkt aan spits van aartsrivaal United

Laatste update:

Tom Overtoom blijft langer bij Excelsior. De 24-jarige middenvelder loopt stage bij de Kralingers en trainer Alfons Groenendijk wil hem graag nog een tijdje aan het werk zien voordat hij een beslissing neemt over de toekomst van de Amsterdammer. Overtoom gold in zijn tijd bij Ajax als een groot talent, maar brak daar nooit door. Hij speelde later voor FC Volendam, Sparta Rotterdam, HFC Haarlem en SC Veendam. (Voetbal International)

Javier Hernández wordt genoemd als mogelijke versterking voor Liverpool. De Mexicaanse spits speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Real Madrid, maar kreeg daar geen vast contract aangeboden. "Ik wil spelen. Of dat nou bij Manchester United is of bij een andere club, is mij om het even", zegt Chicharito. Wanneer Uniteds aartsrivaal een goed bod doet, lijkt een overgang dus een serieuze optie. (Daily Express)

Fabian Delph zag onlangs af van een transfer naar Manchester City. De 25-jarige middenvelder zou zich zaterdag laten keuren, maar koos toch nog voor een langer verblijf bij Aston Villa. “Fabian liet in tranen aan enkele medespelers weten dat hij niet wist wat hij moest doen. Hij vond het vreselijk dat fans van Villa zich tegen hem keerden toen het erop leek dat Delph naar City zou gaan. Daarom is hij gebleven”, zegt een bron. (Daily Mirror)

Suso kan terugkeren naar Spanje. De 21-jarige buitenspeler komt sinds januari uit voor AC Milan, maar komt amper aan spelen toen in het San Siro en zou op huurbasis mogen vertrekken. Sevilla en Villarreal hebben geïnformeerd naar de voormalig jeugdinternational. Suso begon zijn carrière bij Cádiz en werd later door Liverpool verhuurd aan Almería. Zijn contract in Milaan loopt nog tot de zomer van 2019 door. (Tuttosport)

Javier Hernández zou bij Liverpool beter uit de verf komen

Meer nieuws

Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
4
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties