Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool en Arsenal duelleren om transfervrije spits

Laatste update:

Javier Mascherano werd in het verleden herhaaldelijk in verband gebracht met Napoli. Concreet werd die interesse echter nooit, zegt de Barcelona-middenvelder. “Ik heb het inderdaad wel met trainer Rafael Benítez gehad over de mogelijkheid om naar Napels te komen, maar een officiële aanbieding is er nooit geweest”, zegt de dertigjarige controleur, die bij Liverpool al jaren heeft samengewerkt met de Spaanse coach. (Onda Cero)

Liverpool en Arsenal gokken in de zomer op de komst van een gratis spits uit de Ligue 1. André-Pierre Gignac beschikt over een aflopend contract bij Olympique Marseille en dus zou de Franse aanvaller na dit seizoen transfervrij kunnen overstappen naar de Premier League. Liverpool en Arsenal lopen wel het risico achter het net te vissen door hun geduldige houding, want ook Dynamo Moskou is geïnteresseerd. (talkSPORT)

Clubs die belangstelling hebben voor Mattia Destro, hoeven nergens op te rekenen. Volgens technisch directeur Walter Sabatini van AS Roma is de aanvaller niet te koop. “Of we onze voorhoede willen versterken? We beschouwen Destro als een topspeler en het mag duidelijk zijn dat hij hier blijft. We zullen alleen een speler in huis halen als dat vanwege blessures noodzakelijk is”, zegt de beleidsbepaler van Roma. (Sky Italia)

Roberto Mancini weigert te reageren op de talloze geruchten die momenteel de ronde doen rondom Internazionale. Zo zouden Semih Kaya en Wesley Sneijder bij de Noord-Italiaanse club in beeld zijn. “Ik heb nog geen seconde over eventuele nieuwe spelers nagedacht. Ik ben alleen met de volgende wedstrijd bezig”, reageert Mancini, die vorige week werd gepresenteerd als de opvolger van de ontslagen Walter Mazzarri. (Sky)

Bij welke club zou André-Pierre Gignac beter passen?

Meer nieuws

Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties