Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool en Arsenal kijken naar spits in Italië

Laatste update:

Rudi Garcia en zijn staf zijn tevreden over de bijdragen van Seydou Keita. De 35-jarige Malinees kwam aan het begin van het seizoen transfervrij naar AS Roma, dat eerst wilde bekijken of de voormalig speler van onder meer Barcelona het nog in zich had. Nu dat het geval blijkt te zijn, zit er meer in het vat voor de routinier. De Romeinen hopen Keita's contract zo snel mogelijk te verlengen. (La Gazzetta dello Sport)

De kansen op een Engelse transfer voor Álvaro Morata beginnen toe te nemen. De spits komt bij Juventus regelmatig aan spelen toe, maar had zich toch meer voorgesteld van zijn periode in Turijn. Een terugkeer naar Real Madrid ziet de 22-jarige aanvaller niet zitten, zodat een overgang naar de Premier League een zeer serieuze optie is voor Morata; zowel Arsenal als Liverpool zou hem in de zomer graag inlijven. (Metro)

Internazionale gaat ver, om Torino te bewegen tot een verkoop van Matteo Darmian. De Italiaans international is zeer gewild bij de topclubs uit de Serie A, maar i Nerazzurri lijken op dit moment het meest concreet. De club uit Milaan is bereid zo'n tien miljoen euro te betalen én Marco Benassi definitief naar Turijn te sturen. De jonge middenvelder, eigendom van Inter, is nu al op huurbasis actief voor Torino. (Tuttosport)

Het gaat wonderbaarlijk goed met Bas Dost, maar VfL Wolfsburg wil de top bestormen en weet dat onderlinge concurrentie daarvoor een vereiste is. Die Wölfe zijn dan ook gecharmeerd van Franco di Santo, die momenteel uitstekend op dreef is bij Werder Bremen. De Argentijnse aanvaller is echter in 2016 transfervrij en wil niet bijtekenen. Werder wil daarom verkopen en heeft een vraagprijs van zeven miljoen euro in gedachten. (BILD)

Álvaro Morata zou het best gedijen bij...

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
4
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties