Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool en City strijden om controleur van 45 miljoen

Laatste update:

Michail Antonio gaat een spannende zomer tegemoet. Everton, Manchester United en Chelsea hebben meer dan gemiddelde interesse in de veelzijdige rechtspoot van West Ham United. (The Independent)

Liverpool en Manchester City zijn de voornaamste kandidaten om William Carvalho komende zomer aan te trekken. Sporting Portugal laat de middenvelder alleen gaan als er 45 miljoen euro wordt betaald. (A Bola)

Christian Atsu gaat wellicht voor het eerst in jaren minimaal twee seizoenen op rij voor één team spelen. Newcastle United wil de van Chelsea gehuurde buitenspeler definitief overnemen. (Diverse Britse tabloids)

Jefferson Montero kan in de zomer een mooie transfer maken. De vleugelaanvaller van Swansea City geniet interesse van het Franse OGC Nice, dat komend seizoen wellicht in de Champions League uitkomt. (Le10Sport)

Bournemouth staat positief tegenover de komst van nog een jonge speler van Liverpool. In navolging van Jordon Ibe en Brad Smith kan ook Ryan Kent aan de slag op Turf Moor. (Diverse Britse tabloids)

Welke club heeft William Carvalho volgens jou het hardst nodig?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
25
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties