Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool gaat voor Barcelona-tiener van 15 miljoen

Laatste update:

Xherdan Shaqiri weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De flankaanvaller zou niet meer in de plannen van Internazionale-trainer Roberto Mancini voorkomen en leek voor circa vijftien miljoen euro naar Schalke 04 te vertrekken. Shaqiri is echter nog niet tot persoonlijke overeenstemming met die Knappen gekomen en daar wil Everton nu van profiteren. De club uit Liverpool concurreert echter wel met Borussia Dortmund. (Tuttosport)

Bayern München krijgt concurrentie van Liverpool. Beide clubs willen Adama Traoré graag overnemen van Barcelona, maar de interesse van the Reds lijkt het meest serieus te zijn. Een delegatie van de Engelsen is momenteel in Catalonië om over een transfer te onderhandelen. De negentienjarige rechtsbuiten heeft naar verluidt een gelimiteerde transfersom van vijftien miljoen euro in zijn contract staan. (RAC1)

Mapou Yanga-Mbiwa maakte in zijn eerste seizoen bij AS Roma een behoorlijke indruk, maar dat wil niet zeggen dat de mandekker zeker is van een basisplek. Olympique Lyon houdt de situatie rond de verdediger in ieder geval goed in de gaten. Als Yanga-Mbiwa op de bank belandt bij Roma, dan wil Lyon in actie komen. Yanga-Mbiwa speelde in het verleden bij Montpellier en Newcastle United. (Le Parisien)

Genoa heeft een akkoord bereikt met Manchester City. De club uit Ligurië gaat de negentienjarige middenvelder Olivier Ntcham waarschijnlijk voor twee seizoenen huren, met een optie tot koop. De international van Frankrijk Onder-19 maakte in de zomer van 2012 de overstap van Le Havre naar City, maar heeft zijn debuut in het eerste elftal nog altijd niet gemaakt. Zijn contract in de Eastlands loopt nu nog één seizoen door. (Sky Italia)

Adama Traoré zou een aanwinst zijn voor Liverpool

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties