Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool meldt zich in januari in Amsterdam

Laatste update:

David de Gea wordt niet het alternatief voor Iker Casillas, althans niet bij Real Madrid. De doelman heeft in zijn eerste vijftien maanden in Engeland al heel wat voor de kiezen gehad en een terugkeer naar zijn geboorteland zou hem dan ook wel aanspreken, zo luidde de verwachting. “Nee, ik blijf hier. Ik voel me uitstekend op mijn plek bij United en keer niet terug naar Spanje. Dat ik moet vechten voor mijn plaats, geeft me alleen maar meer motivatie”, countert De Gea. (BBC Sport)

Liverpool wil in januari gaan bieden op Christian Eriksen. Brendan Rodgers ziet in de talentvolle Ajacied een goede opvolger voor Steven Gerrard, die in de herfst van zijn loopbaan zit en binnen enkele jaren toch zal gaan stoppen. Rodgers is bang dat Eriksen naar een andere club gaat als hij te lang twijfelt en daarom hoopt hij dat zijn werkgever de Deen in januari naar Anfield wil halen. (The People)

AC Milan is zeker niet de enige Europese topclub met interesse in Vlad Chiriches. Steaua Boekarest werd onlangs bezocht door een tweetal scouts van Chelsea en dat kan eigenlijk alleen maar voor de 22-jarige verdediger geweest zijn. Chiriches, dit seizoen echt doorgebroken bij de Roemeense topclub, speelde dit voetbaljaar dertien officiële wedstrijden in de hoofdmacht. (Diverse Engelse media)

Stéphane Mbia had geen kennis over Queens Park Rangers, toen hij in augustus voor de ambitieuze Premier League-club tekende. “Ik dacht dat het een club uit Schotland was. Olympique Marseille had geld nodig, dus ik heb ervoor gekozen om te gaan. Als het goed is voor Marseille en voor mij, waarom niet? Al had ik nooit gedacht hier ooit te spelen”, moet de Kameroener bekennen. (Daily Mirror)

Roberto Di Matteo gaf te kennen dat hij Ashley Cole het liefst niet kwijt wil, maar zijn clubleiding ziet de ernst van de situatie nog niet echt in. Chelsea zou voor kerst om de tafel gaan met de linksback, maar vooralsnog weet de speler van niks. “Er is nog geen contact geweest tussen beide. Chelsea wil hem graag houden, maar alleen op basis van een eenjarig contract. Ashley wil hoe dan ook langer bijtekenen.” Wordt dus vervolgd. (ESPN)

Dat Germán Pezzella een grote carrière tegemoet gaat staat wel vast; het is alleen de vraag voor welke Europese club de 21-jarige verdediger van River Plate gaat kiezen. Naar verluidt heeft Napoli voorlopig de beste papieren om de aanvoerder van Jong Argentinië aan te trekken. Een delegatie van i Partenopei reisde al af naar Argentinië om te onderhandelen over de vraagprijs van Pezzella. (La Gazzetta dello Sport)

Nicolas N’Koulou doet het uitstekend bij Olympique Marseille en het heeft er alle schijn van dat hij het binnenkort nog een stapje hoger mag proberen. De 22-jarige verdediger uit Kameroen stond al op de verlanglijst van AC Milan, terwijl nu ook Barcelona de jongeling in de gaten houdt. In Catalonië is een centrale verdediger hard nodig, gezien de blessureperikelen van Gerard Piqué en Carles Puyol. (L’Équipe)

Zou Liverpool een goede club zijn voor Christian Eriksen?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties