Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool meldt zich na transfer Suárez bij AC Milan

Laatste update:

Nolito keert mogelijk terug naar Barcelona. De 27-jarige aanvaller speelde tussen 2008 en 2011 voor de Catalanen, alvorens hij de overstap maakte naar Benfica. Vorig seizoen was de Spanjaard in dienst van Celta de Vigo goed voor veertien doelpunten in 35 competitiewedstrijden en Luis Enrique overweegt Nolito mee te nemen naar Camp Nou. De buitenspeler heeft in Galicië nog een contract tot de zomer van 2017. (Marca)

De kansen op een rentree van Mario Balotelli in de Premier League nemen weer toe. De spits van AC Milan, die in het verleden uitkwam voor Manchester City, wordt al geruime tijd in verband gebracht met Arsenal. Trainer Arsène Wenger lijkt aan andere aanvallers de voorkeur te geven, maar ook Liverpool mengt zich nu in de strijd: als Luis Suárez vertrekt, zou Balotelli de bijtgrage Uruguayaan moeten opvolgen op Anfield. (Daily Express)

PSV kan de komst van Thorgan Hazard vergeten. Chelsea heeft met een nog onbekende club uit de Bundesliga een akkoord bereikt over de 21-jarige aanvallende middenvelder. Het lijkt erop dat de enkelvoudig Belgisch international voor één seizoen op huurbasis aan de slag gaat bij Schalke 04. De afgelopen twee seizoenen speelde Hazard voor Zulte Waregem en daar groeide hij uit tot een bepalende speler. (Het Laatste Nieuws)

Tottenham Hotspur blijft erbij: Sandro mag alleen voor de hoofdprijs vertrekken. De middenvelder stond tijdens het afgelopen seizoen niet vaak in de basis en de 25-jarige Braziliaan mag best weg, maar dan moet er wel 25 miljoen euro betaald worden. Napoli-trainer Rafael Benítez zou Sandro graag aan zijn selectie toevoegen, maar de kans dat de Italiaanse topclub akkoord gaat met die transfersom lijkt niet heel erg groot. (Daily Mail)

Zou jij Mario Balotelli halen als je het voor het zeggen had bij Liverpool?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties