Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool profiteert van enorme dominobeweging

Laatste update:

Mbark Boussoufa lijkt AA Gent na een jaar alweer te gaan verlaten. Boussoufa is in het bezit van een aflopende verbintenis en er is interesse vanuit Duitsland, Engeland en Portugal. “Ja, een beetje van alles wat. Het ene contact is al wat concreter dan het andere contact. Ik kan rustig de tijd nemen om te beslissen over mijn toekomst”, zegt Boussoufa, die in Nederland werd opgeleid door Ajax. (Sport/Voetbalmagazine)

Een afscheid van Thibaut Courtois bij Chelsea zorgt voor een enorme dominobeweging bij de internationale topkeepers. Courtois lijkt op weg naar Barcelona en daardoor trekt Marc-André ter Stegen mogelijk naar Manchester City, waar Josep Guardiola het voor het zeggen krijgt. Dat is slecht nieuws voor Joe Hart, die genoemd wordt bij Liverpool. Simon Mignolet is het kind van de rekening. (Daily Mirror)

Alle geruchten rond een megabod op Aymeric Laporte lijken uit de lucht te zijn gegrepen. Er werd gezegd en geschreven dat Manchester City of Barcelona een bod van vijftig miljoen euro had gedaan, maar volgens iedereen rond het kamp van Laporte is dat onzin. Overigens wil dat niet zeggen dat het bod er niet meer gaat komen, want de mandekker blijf een gewilde klant. (Mundo Deportivo)

Of Sunderland degradeert of niet, Jermain Defoe is wel zeker van een langer verblijf in de Premier League. Als Sunderland afdaalt naar het tweede niveau krijgt Defoe een contract aangeboden van Bournemouth, dat wel een aanvaller van naam kan gebruiken. Bij Bournemouth gaan door de aanwezigheid van de Russische eigenaar Maxim Demin nieuwe deuren open. (Daily Mirror)

Joe Hart is veel beter dan Simon Mignolet

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties