Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool waagt tegen beter weten in toch poging

Laatste update:

Rafael Benítez heeft een aflopend contract bij Napoli en het is dan ook onduidelijk of hij bij de club blijft. De Spaanse trainer gaat daarom met voorzitter Aurelio De Laurentiis om de tafel om de toekomst te bespreken. “Dat klopt, maar dat doen we later. Ik kan je zeggen dat ik aanbiedingen heb gekregen, maar daar heb ik nog niet serieus naar gekeken, want ik houd me alleen bezig met Napoli”, aldus de 54-jarige Benítez. (Sky Italia)

James Milner heeft laten weten graag bij Manchester City te willen blijven, maar Liverpool trekt zich daar weinig van aan. The Reds zijn huge admirers van de 29-jarige middenvelder en nu het zeker is dat Steven Gerrard na dit seizoen vertrekt, willen zij Milner naar Anfield halen. De Engels international werd in de zomer ook al met Liverpool in verband gebracht. Milner heeft een aflopend contract bij City. (Goal)

Galatasaray-trainer Hamza Hamzaoglu zit niet per se te wachten op winterse versterkingen. De coach van de huidige nummer drie van de Süper Lig is van mening dat zijn selectie momenteel al sterk genoeg is. “Het kan goed zijn dat er niemand bij komt. We hebben een grote groep, er moeten eerder spelers weg”, benadrukt Hamzaoglu. Wesley Sneijder zou kunnen vertrekken; de Nederlander wordt begeerd door Juventus. (Fanatik)

Naast Sneijder wordt de ene na de andere linksback in verband gebracht met Juventus. Arthur Masuaku kan nu ook aan de carrousel worden toegevoegd, want naar verluidt heeft de directie in Turijn zijn naam opgeschreven. De 21-jarige vleugelverdediger is bezig aan zijn eerste seizoen in het shirt van Olympiacos. De Grieken haalden Masuaku weg bij Valenciennes en legden hem vorig jaar zomer voor vijf jaar vast. (RAI)

James Milner past beter bij Liverpool dan bij Manchester City

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
20
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
384

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties